Gourmet Flammkuchen / FlammFritz

GFS Flammkuchen zijn licht, krokant, lekker en bieden onbeperkte mogelijkheden.  Flammkuchen passen in een moderne gezonde levensstijl en leveren U als ondernemer een uitstekende marge op. Flammkuchen geven ruimte aan je fantasie.

De basis van alle recepten is de Flammkuchen bestrijken met crème fraiche. Van hieruit kun je eindeloos variëren.

De Klassieker, Flammkuchen Spek en Prei

De Klassieker met spekjes en prei

http://www.youtube.com/watch?v=h4vOk2HASOk

Licht bestrooien met in dunne ringen gesneden verse prei en fijne reepjes mager gerookt spek.

FlammFritz

FlammFritz ontstaan wanneer de Flammkuchen bodems in vorm worden gestanst. Geen twee stukken zijn hetzelfde.

FlammFritz worden geserveerd bij hamburgers, steaks, curryworst als croutons in soepen of op salades. 

FlammFritz als snack met dipsausjes aan de bar of als een alternatief broodmandje voor de maaltijd.

FlammFritz worden gebruikt voor ijscoupes, als decoratief element of als toevoeging aan desserts en overgoten met chocolade- of karamelsaus. met chocolade- of karamelsaus.

Flammkuchen als dessert of bij de koffie

Flammkuchen met appel, kaneel en suiker. Besprenkelen met Calvados

Bestrijken met crème fraiche en licht bestrooien met suiker. Afbakken in 3 minuten. Daarna beleggen met diverse soorten vers fruit. Eventueel aanvullen met bolletjes roomijs en slagroom.

Flammkuchen bestrijken crème fraiche, beleggen met schijfjes appel en bestrooien met kaneel en suiker.

Mail/bel voor informatie

cees@davincionline.nl / tel:+31(0)653766062

 

Dit bericht is geplaatst in Flammkuchen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.